Adószámadó Könyvelő Adószakértő Bevallás készítő és Pályázatíró Iroda

Adóból se többet se kevesebbet, mint, amennyi feltétlenül szükséges.”, avagy „A törvény azért van, hogy azt ismerjük és betartsuk”

Szolgáltatáslista

Magánszemély, adószámos magánszemély, egyéni vállalkozó, gazdasági társaság (Kkt, Bt, Kft, Rt) részleges vagy teljes Könyvvitele a felek igényei szerinti szerződés szerint.

Telefonszám: +036 20 396 2665

KÖNYVELÉS

Magánszemély, adószámos magánszemély, egyéni vállalkozó, gazdasági társaság (Kkt, Bt, Kft, Rt) részleges vagy teljes Bérszámfejtése szerződés szerint.

Telefonszám: +036 20 396 2665

BÉRSZÁMFEJTÉS

Adótörvények értelmezése, Adószakértői képviselet, Szakvélemények készítése, Adóoptimalizálás, Adótervezés, Transzferár.

FIGYELEM: A törvény alapján adótanácsot csak az adhat, aki a pénzügyekért felelős miniszter engedélyével, adószakértői-, vagy adótanácsadói igazolvánnyal rendelkezik, és neve, adatai megtalálhatók az illetékes minisztérium honlapján a hivatalos névjegyzékben és hivatalos névjegyzékben

Telefonszám: +036 20 396 2665

ADÓSZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁS

Jelentősen nőttek a bírságolási összegek!Nézesse át saját cégét, esetleg magánjövedelmét a NAV vizsgálat előtt, aminek köszönhetően számtalan hibaforrással kevesebb marad a revizoroknak a bírságoláshoz.

Telefonszám: +036 20 396 2665

Felülellenőrzés

adoszamado     adószámadó iroda            adószámadó              Adószámadó            adóSZÁMadó           adoSZAMado           ADÓSZÁMADÓ     ADÓszámADÓ        ADÓszámadó