Adószámadó Könyvelő Adószakértő Bevallás készítő és Pályázatíró Iroda

„Adóból se többet se kevesebbet, mint, amennyi feltétlenül szükséges.”, avagy „A törvény azért van, hogy azt ismerjük és betartsuk”

Bemutatkozunk

 

Adószámadó Iroda üzleti alapszabályzata, az

Általános Szerződési Feltételek = ÁSZF:

Normál alap-, és emeltszintű szolgáltatásnyújtás!

Az emelt szint — csak úgy valósul meg, ha az külön jelezve és kiemelve van az írásban megkötött szerződésben— a mulasztási bírság átvállalással történő PM-ben Regisztrált Adószakértővel (RA) ellenőrzött fokozott biztonságú és ellenjegyzett szolgáltatásnyújtás szakértői tanácsadással egybekötve.

Minden más esetben alap szintű a szolgáltatásnyújtás. Szakképzett, sok (28) éves gyakorlattal rendelkező Mérlegképes könyvelő végzi.

Díjazás idő és teljesítmény alapú  kombinált rendszerben, egyedi megállapodás szerint, illetve a végzendő feladatnak megfelelően, és csak név (megrendelő) szerinti számlára.

Tekintse meg szolgáltatáslistánkat.

Érdeklődése esetén keressen az itt megadott elérhetőségeken.

Javaslom a telefont megbeszélésre, vagy dokumentumok esetén ONLINE e-mailen. Ld.: SZJA bevallása ONLINE.

Megrendelése esetén az aktuális üzleti alapszabályzatot, ÁSZF-et elfogadottnak kell tekinteni mindkét fél részéről. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a szolgáltatónak jogában áll az üzletszabályzat egyoldalú módosítására, továbbá a szerződést bármikor felbontani.  A jogszabályoknak megfelelő és korrekt könyvelés-, és adóbevallás készítés, szaktanácsadás alapja az, hogy a Megrendelő abszolút felelősséggel tartozik -és kötelessége is- a gazdasági eseményekről a teljeskörű tájékoztatás megadása, ami utólag a felelősség tekintetében nem pótolható.

Az Adószámadó Iroda irodaszolgáltatással nem rendelkezik abból kifolyólag, hogy az Irodavezető főállású okl. főkönyvelő, adószakértő napi 8 órás munkahelyen, ezért a személyes találkozó csak az Ön irodájában, vagy egyéb helyen lehetséges.

Megjegyzés:

E-mailjére választ, telefonhívás híján, esetenként csak napok múlva tudok garantálni. Az ÁSZF tekintetében a mindenkori változtatás jogát fenntartom!

ÁSZF frissítés esetén, külön minden partner mailben kap értesítést, melyet követően 8 nap áll rendelkezésre az esetleges szerződésfelmondásra.

 

Küldetésünk, hogy ügyfeleink az üzletük sikereire, szakmai tennivalóikra összpontosíthassák figyelmüket mindamellett, hogy az adózás, a számvitel a munkajogi, cégjogi kérdések és egyéb üzleti ügyvitel területeken is jártassak és informáltak lehessenek.

 

Felelős könyvelést, adótanácsadást nyújtunk minden ügyfelünk részére. Egyedi külön megbízásra általános képviseletet látunk el a hatóságok előtt, ügyfeleink érdekében.*

Szakmai Felelősségbiztosításunkkal helyt állunk munkánkért.

Ügyfeleinket könyvelési és adókötelezettség teljesítésével kapcsolatos könyvelői hibák miatt nem terhelheti végleges bírság, vagy pótlék.*

 

A magyarországi Adótanácsadók Egyesülete által nyújtott szakmai szervezeti háttér garanciát jelent ügyfeleinknek arra, hogy naprakész információkhoz jutnak, és érdekeiket egy átlagos könyvelőirodához képest egy lényegesen nagyobb szervezeti háttér képviseli, felelősségbiztosítással* egybekötve.

*Megjegyzés: egyedi szerződésenként változó, igénye esetén kérje szerződéskötéskor!

 

 

 

 

adoszamado       adószámadó iroda          adószámadó              Adószámadó            adóSZÁMadó           adoSZAMado           ADÓSZÁMADÓ     ADÓszámADÓ        ADÓszámadó

Adószám: 64341972-1-23

adoszamado@gmail.com -mail: adoszamado@gmail.com

E-mail: fokonyvelo@adoszamado.hu