Adószámadó Könyvelő Adószakértő Bevallás készítő és Pályázatíró Iroda

„Adóból se többet se kevesebbet, mint, amennyi feltétlenül szükséges.”, avagy „A törvény azért van, hogy azt ismerjük és betartsuk”

Bevallás, adóbevallás, járulékbevallás, SZJA

Telefonszám: 06 20 396 2665

E-mail:adoszamado@gmail.com

E-mail:fokonyvelo@adoszamado.hu

Elérhetőségünk:

ONLINE! Bevallás elkészítése a 2016-os adóévről, felelősséggel, korrekten!
BESZKENNELI-ELKÜLDI—> én ELKÉSZÍTEM bevallását!!!

adoszamado     adószámadó iroda             adószámadó              Adószámadó             adóSZÁMadó           adoSZAMado           ADÓSZÁMADÓ      ADÓszámADÓ         ADÓszámadó           bevallás készítése

Online szja               

Magányszemélyek, őstermelők, egyéni vállalkozók, adószámosok

személyi jövedelemadó

bevallása a

2016. adóévről 2017-ben

 

 

.

Free Általános tudnivalók itt,

Térítéses egyedi online ügyintézési segéd pedig a lap alján:(nagyon egyszerű!)

Árak:

Csak az alapbevallás xx53: Bruttó 3.000 Ft online ügyintézéssel. (Csak akkor, ha: Egy munkahelyes magánszemély, egyebek nélkül, kizárólag tisztán online ügyintézéssel, és februári megrendeléssel, áfa:AAM. Vegye igénybe és kérje ezt a legolcsóbb lehetőséget, a megrendelése elektronikus leadásakor!!!

 

Minden más bevallás(ok): Bruttó 3.900 Ft-tól indulóan, részletesen az árajánlat szerint.

Mivel az ár kiszámítása nagyon összetett feladat, többek között évenként, és az adott személyenként is változik, kalkulálni kell.

Az ár szolgáltatás megrendelésének módjától, fajtájától, az igazolások számától, a jövedelmek típusától és azok összetettségétől, a különböző egyes esetekben szükséges törvény által elvárt kimutatások részletezettsége,- terjedelme szerint, továbbá a kapcsolattartás módja, ideje formája, stb. szerint kalkulált összeg.

Adószakértői ellenjegyzés akkor lehetséges, ha erre külön megállapodunk, és külön kéri a megrendeléskor a megrendelő, ennek megfelelően így ez a szolgáltatás is, és a díjazás is egyedi elbírálással történik!

 

(Az Áfa, a szolgáltatás nyújtójánál: alanyi adómentes, AAM.)

Útmutató az Online ügyintézéshez:

1. Fotózza le digitálisan, vagy szkennelje be az igazolásokat, és küldje el e-mailben. Javaslom, nyilatkozzon adója 1+1%-ról is. Csak ha beadás előtt legalább egy hónappal elküldi, akkor küldje postán! ONLINE ÜGYINTÉTÉS: 15 nap. Vegye figyelembe rendelése leadásakor!!!   Amennyiben nem nyilatkozik 1+1%-ról, úgy saját javaslatomat küldöm Önnek szíves elfogadására. Email: adoszamado@gmail.com

2. Kérjen árajánlatot  bevallása elkészítésére! Bevallását megkaphatja elektronikusan -így Ön kitudja nyomtatni- vagy postán. Kérem jelölje árajánlat kérésekor melyik módot választja.

3. Rendelje meg a szolgáltatást. Figyelje beérkező emailjeit.

4. Egyenlítse ki a szolgáltatási díjat! A beérkezett megrendelése, és beérkezett igazolásait követően küldöm a kiegyenlítéshez szükséges információt. Kiegyenlíteni banki utalással, banki kp. befizetéssel, vagy postai csekken lehet. A teljes ellenérték beérkezését  követően küldöm a végszámlát.

5. Elkészült bevallását megkaphatja:

a.)elektronikusan .pdf  formátumban, hogy Ön kinyomtathassa, vagy

b.)ABEV import fájlként, vagy

c.)Postán, hogy Ön beküldhesse a NAV-hoz, az aláírást követően.

6. A saját példányát őrizze meg 6 évig az igazolásokkal együtt.